THE CREW

ROBBERT

EIGENAAR I COACH I TRAINER

“Het échte verschil maken op iemands persoonlijke en zakelijke leven, dát is waar ik energie van krijg. Het geeft me voldoening als ik zie dat leden resultaten behalen die zij zelf nog niet eerder hebben weten te realiseren.”

KARLIJN

VOEDINGSDESKUNDIGE

“Gedreven mensen ontmoeten die werken aan een gezond lichaam door middel van voeding, sport en coaching; dat geeft mij voldoening en daar lever ik graag een bijdrage aan.”

JOP

TRAINER

“Ik vind het leuk om onze leden te helpen het maximale uit zichzelf en de trainingen te halen. Daarnaast probeer ik in elke training de balans te vinden tussen fun, fysieke en mentale uitdaging. Uiteraard in combinatie met een full-body workout. Deze effectieve manier van trainen in combinatie met onze coaching en voeding zorgt voor succes.”

VALENTIN

TRAINER

“Onderdeel mogen zijn van iemands groei is mijn grootste drijfveer. Met mijn kennis en passie voor sport en gezondheid coach ik onze leden graag op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en het energieker voelen.”

Blog

Ben jij iemand die snel afhaakt? Of ben je op zoek naar meer informatie over gevarieerd eten? Regelmatig posten we blogs over relevante onderwerpen die jou helpen jouw mindset en fitheid een boost te geven.

Infinite Growth Logo goud Training Voeding Coaching